Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 35 til 39, 2012


Selv om det fortsatt er store muligheter for flotte og varme dager er september uansett starten på høsten. Det er også en tid som for alvor setter punktum på sommeren, men samtidig også en høytid for Tupperware som på sin side lanserer kampanjen «I love to party».

Først ut i denne kampanjen finner vi et Tupperware skjærebrett som er på tilbud, vi får også et tilbud på skålene Florida og USA som kommer i noen friske farger. Florida skålen leveres i to størrelser på 1 og 3 liter, mens USA skålen er på 4 liter.

Disse skålene er blitt veldig populære og har et lokk som settes på plass ved at man bare trykker på midten av lokket. Skålene har også en veldig fin størrelse slik at de kan brukes til både servering, matlaging og oppbevaring.

I Allegra serien får vi et tilbud på et hvitt og sort serveringssenter og en 3,5 liters skål med salatbestikk. Videre får man også en Eksklusiv Festboks Stor Rektangulær til kampanjepris i denne perioden. Den flotte Festboksen passer til eksempel fint til «verdens beste kake», skuffekaker, smørbrød osv.

Og om du skal lage kake så trenger du jo selvsagt også en sprøytepose så derfor er denne også på tilbud.

Det bør det jo nevnes at det er 3 Relett bokser i vertinnegave, så her er det mye å hente både i kampanjen og på demonstrasjon.

Ellers så minner vi om at det er kommet ny Tupperware katalog for høst/vinter 2012/2013..

LES OGSÅ: Tupperware høst/vinter 2012/13.

For flere gode tilbud klikk her for å se «I Love to Party» kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © detailblick @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening