Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware høst/vinter 2012/13


Så har vi endelig fått muligheten til å presentere det nye Tupperware magasinet som gjelder for høsten 2012 og vinteren 2013. Katalogen har fått navnet «Mat for sansene» og de av oss som var på jubileum her for knappe 2 uker siden fikk første smakebit allerede da.

Det gleder oss stort at vi endelig kan dele magasinet med resten av våre mer eller mindre Tuppererte venner…

Det selvsagt vanskelig å ta med alle nyheter, men for å begynne fra en kant så har den nye modellen av Tupperwares termokanne nå fått plass i katalogen. Dette er en kanne som er i en helt egen klasse når det gjelder å holde på varme eller kulde. I dagens moderne verden blir kaffen også servert på nye måter og derfor lanseres det ett nytt sett til sukker og fløte.

De allerede utrolig populære mikrofiber klutene har vi fått flere av, samt flere silikonformer og flere gryter og panner. Noen produkter har fått nye farger, noen har vi hilst på før og noen produkter har vi hatt på kampanjer.

Build n’Shape er blant de nye produktene som kom inn i den nye katalogen. Mange er med tiden blitt interesert i nye mat trender og Tupperware gir oss muligheten til å skape et flott resultat gjennom enkle og praktiske løsninger. Build n’Shape hjelper deg når du til eksempel vil lage noe lekkert som forrett, hovedrett eller dessert.

LES OGSÅ: Tupperware Build n’Shape.

Så er Iso duo serien til servering og oppbevaring kommer inn i katalogen igjen, og Eksklusive serien er også tilbake med mange varianter av boller og fat. Disse er veldig fine til hverdag og fest, og mange synes disse har vært ett must til servering av koldtbord og til fest.

Ellers så kan det nevnes at vi har fått strø-beholdere og strø og dryss i denne serien. Disse er geniale produkter for å holde på aroma og tette for fukt. Med disse kan du enkelt strø på grøten, porsjonere i teen, eller kanskje bruke den til pulverkaffen.

Alt i alt så skulle det være duket for en flott høst / vinter 2012/2013.

Klikk her for å se den nye høst/vinter katalogen «Mat for sansene» eller se egen side i menyen…

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om noen av produktene i katalogen, ønsker bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller ønsker å være vertinne for en demonstrasjon. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Andres Rodriguez @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening