Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 31 til 34, 2012


I denne kampanjen ønsker Tupperware å ta oss med på en slags virtuell reise gjennom å knytte de forskjellige produktene til enkelte land. Det er kanskje en flott måte å få opp øynene våre for litt nye smaker og se nye muligheter…

Først ut er Thailand med et flott tilbud på riskokeren EasyRice. Beholderen er spesielt utviklet for både koking, servering og oppbevaring av ris. Den er også genial om du ønsker å krydre risen etter koking for da kan du koke og blande i samme beholder. Dette er til eksempel veldig greit når man ønsker å blande i eddik når man lager sushi siden dette ikke bør gjøres i metall beholdere.

Neste land på menyen er Spania som kan varte opp med en MicroPlus kanne på 1 liter. MicroPlus er din uvurderlige venn på kjøkkenet i forbindelse med tilberedning og oppvarming i mikrobølgeovn. I denne kan du også lage supper og sauser raskt og enkelt for så å servere i den samme kannen.

Så tar vi turen til Frankrike og da er det vel nesten ikke overraskende at vi får noen lokketilbud på den flotte Bake-to-Basics Croissant Maker. Uansett om du velger å lage deigen selv eller vil kjøpe den ferdig kan du enkelt lage dine egne croissanter med spennende urter eller med Fransk vri.

Sist ut finner vi USA som har fått æren av å presentere noen flotte tilbud på forskjellige produkter du kan bruke når du lager maten på kjøkkenet. Her får vi til eksempel et tilbud på Duo Pizzaspade, (en smal og en bred palett eller stekespade som de fleste kaller det), en stekegaffel og alle er plassert i en holder som kan stå på benken.

Til slutt kan jo vi minne om oppskriften på Lun Cæcarsalat som får oss til tenke på Italia og Roma. Cæcarsalaten lages forøvrig i MicroGourmet som er ett helt spesielt produkt hvor du dampkoker maten i mikrobølgeovnen. MicroGormet er en beholder som er spesialdesignet for dampkoking i mikrobølgeovn.

For flere gode tilbud klikk her for å se «Smak på verden» kampanjen.

Da er reisen slutt og du er kanskje hjemme på demonstrasjon i din egen stue og kan motta en flott vertinnegave som sikrer deg bokser til frysen, slik at du kan ta vare på markens grøde.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Profotokris @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening