Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 27 til 30, 2012


Vi er allerede godt i gang med månedens sommer kampanje og juli er nok også en tid som svært mange forbinder med ferie og hygge i solen. Tupperware har derfor mange forfriskende nyheter man kan trenge til å løse de fleste praktiske utfordringer når man til eksempel er på tur…

Først ut i juli er ett knivskarpt tilbud på U-Series knivsett med 7 ulike kniver. Settet består av urtekniv, ostekniv, universalkniv, sagtakket universalkniv, filetkniv, kokkekniv, og brødkniv. Alle knivene har slire som gjør at du trygt kan legge dem i picknik kurven. Den sagtakkede universalkniven er super til å ha med på tur som en mindre brødkniv. Den er i tillegg flott å bruke til å kutte både grønnsaker, brød, tomat og agurk.

Tupperware har også sommer tilbud på Stor Delikat som er en tett og renslig boks som er perfekt til både tur og oppbevaring av småting hjemme. Bruk den til eksempel til knekkebrød, flatbrød, apotek hjemme og på tur, sysaker eller bare om du vil ha en tett boks til baby ting, briller, mobil, kamera, solkrem, insektkrem, teposer, eller hva du nå måtte trenge en ekstra boks til. Det er i grunnen en svært allsidig sak som kan brukes til det meste.

En annen liten nyhet er en Tupperware boks som har fått navnet Snack-To-Go, i denne kan du til eksempel ha med gulrot stenger eller andre favoritter og fylle favoritt dressingen i den lille vesketette beholderen som følger med.

Vi trenger jo selvsagt også niste boks til turen eller til både jobb eller skole og derfor er det sommerpris på niste bokser til niste og drikke flasker. Og ønsker du Snack-To-Go + flaske + niste boks har Tupperware laget ett «I want it all» sett som inneholder alle 3.

Av andre tilbud så kan det nevnes at Tupperware har sommer tilbud på Avanti Rund Kombilett, og et stort sett som inneholder ti stk. CoolSmart bokser. Videre har vi også et Allegra Serveringsfat som er en nykommer i samme røde farge som øvrige Allegra produkter som allerede finnes i katalogen. Fatet kan også kombineres med Allegra Skål Serveringsfat slik at det blir enda flere rom, til Taco ol.

Takkegaven til vertinner er ett flott Snack sett med 3 bokser som kan stables og 2 stk 1 liters flasker.

For flere gode tilbud klikk her for å se «Ta med Tupperware» kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Yuri Arcurs @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening