Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Stuart O’keeffes dip på 123


Mesterkokken Stuart O’keeffe reiste til Amerika for å utvide sin karriere og fikk i den forbindelse muligheten til å representere Tupperware i både USA og Canada. Hans videre suksess dedikerer han i stor grad til Tupperware familien og deler gjerne sine hemmeligheter…

De mest observante av dere legger kanskje også merke til at Stuart O’keeffe pryder forsiden av Tupperwares nye grytemagasin og på nettsiden stuartokeeffe.com finner du til vår store begeistring mange andre flotte oppskrifter.

Vi velger selvsagt i likhet med mesterkokken selv å bruke Tupperware Quick Chef til å lage denne dippen som forøvrig også kan brukes til salat dressing ved å spe inn litt ekstra olje eller sitronsaft.

LES OGSÅ: Dipp på 123.

Tupperware Quick Chef bruker som kjent heller ikke strøm og denne oppskriften passer derfor også perfekt til båttur, camping, piknik, eller ved grillen i hagen.

Ingrediensene til den dippen som Stuart O’keeffe lager er:

  • En 1/2 boks hvite bønner.
  • 1,5 dl Paprika (helst stekt/grillet)
  • Ett beger Philadelphia ost (eller annen creme ost).
  • 2 fedd hvitløk.
  • Saft fra 1/2 – 1 sitron eller limesaft.
  • ca. 1 klype salt
  • ca. 1 klype pepper.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Oppskriften kan lett varieres ved at man til eksempel bytter med andre sorter bønner, kikerter eller avokado. Paprikaen kan brukes naturell uten å stekes og du kan blande inn litt chili. Du kan også bruke en annen ost, rømme eller creme frech og hvitløken kan droppes eller brukes i tillegg til andre urter.

Om du ikke har en fra før så kan vi selvsagt også anbefale å bruke den geniale sitruspressen som Stuart bruker til å klemme ut saften fra sitronene.

Liker du ikke sitron eller lime, kan du selvsagt også bruke eple eller appelsinjuice.

Mulighetene er mange, så lykke til og god sommer.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene som er benyttet, ønsker bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller ønsker å være vertinne for en demonstrasjon. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © youtube.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening