Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Bursdagskampanje uke 24


Tupperwares 50-års jubileum skal selvsagt feires og vi gledet oss derfor stort til bursdagsfesten. Tupperware feirer bursdagen nå i uke 24 med fantastiske tilbud og flere flotte gaver til dem som deltar eller holder en demonstrasjon…

Kanskje det kan friste med noen klassiske Vidunderskåler som kommer i noen nye og smarte farger. Eller kanskje det kan være spennende å utforske Cocoon serien som er nyeste generasjon av pene og praktiske beholdere til både servering og kjøleskap.

Tupperware lanserer også de elegante og tidløse T*Pot og T*Glass serien som selvsagt er produsert etter den velkjente Tupperware kvalitet.

Vertinner kan blant annet velge Tupperwares nye termokanne ThermoTup i vertinnegave og gjester får en flott Sandwich boks laget i forbindelse med Tupperwares 50-års jubileum.

For flere gode bursdagstilbud klikk her for å se hele «Kom på bursdagsfest» kampanjen.

Vi i Norsk Forum For Tupperware benytter anledningen takke dere alle som gjør Tupperware til ett av verdens mest anerkjente produkter og gratulerer så mye med dagen :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © gwimages @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening