Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 22 til 26, 2012


Pinsen ble rekordvarm for svært mange og etter en så solrik helg kan det ofte være vanskelig å mobilisere til noe konstruktivt. Det kan i alle fall være godt å oppdatere seg på de nyeste tilbudene fra Tupperware som virkelig setter sommeren i fokus…

I uke 24 fyller Tupperware 50 år og selv om Juni kampanjen i seg selv tilbyr mye flott er det liten tvil om at vi har store forventninger til hva som kommer i bursdags uken.

Nå i første omgang kan du sikre deg et flott sett med 6 deler i Avanti serien som har de flotte sommerfargene i fokus. Avanti Rund Kombilett m / bærehank er også på tilbud med rød bunn med hvitt lokk med hank.

Kald drikke er godt i varmen og siden isbiter er ett must så har Tupperware selvsagt tilbud på isbitbrett. Disse har selvsagt lokk slik at du ikke søler på vei fra springen til frysen, og det er også en måleskala for fylling. De er også tilpasset slik at de kan stables.

For å gjøre det litt mer spennende kan du også til eksempel forsøke å fryse inn et mynteblad i isen, små jordbær, markjordbær, en sitron bit, kirsebær, druer eller hva som helst egentlig. Slike isbiter er uansett flotte og veldig lette å lage, og i tillegg gir de litt smak til vann eller saft.

I denne kampanjer finner vi også et Eksklusiv serveringsfat på 2,5 liter. Det er dessverre lenge siden dette var i ordinært salg og er veldig flott til servering av fisk, pasta eller bare holde mat varm lenger. Det er også supert til å tine opp frossenvarer.

Sist ut finner vi tilbud på Squeeze-it og en liten slikkepott eller muffinsform i silikon som kan benyttes både stekeovn og frys.

For flere gode tilbud klikk her for å se «Kom til sommerfest» kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Yuri Arcurs @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening