Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 18 til 21, 2012


Nå som vi går inn i årets siste vår-måned er det jo flott at gir Tupperware oss muligheten til å forberede oss til sommeren. Kanskje vi til eksempel kan friste med flere Lollitups slik at du kan starte din egen is produksjon…

Lollitups er geniale til å lage is i og derfor er det jo kjempefint at Tupperware gir oss ett flott kampanjetilbud.

Ved å benytte oss av tilbudet kan vi forberede oss til sommeren med å skaffe oss flere av Lollitups og starte vår egen is produksjon. Lag deilig is av knust/most frukt og bær bland med til eksempel yoghurt, fløte, melk, juice eller saft. Isen kan lages i flere farger og lag, noe som ser veldig flott og lekkert ut. Bruk fantasien og dine egne favoritter til å lage verdens beste is igjen og igjen.

LES OGSÅ: Tupperware Lollitups.

I denne perioden har Tupperware også tilbud på Eksklusive serien med flotte gjennomsiktige boller man kan kjøpe en av eller alle til en enda billigere pris. I samme serien har vi klassikeren «Heis Opp» som er et must hele året. Fyll den med feta ost, oliven, soltørket tomater, sylteagurker eller dine personlige favoritter.

Tupperware trør også til med et supertilbud på fire ulike sett med mikro produkter og en etterlengtet eggboks som alle kommer i en flott lilla farge. På tur kan oppbevaring av egg fort bli ett problem, men her har vi plass til oppbevaring av 10 egg sikkert og trykt…

Ett sett inneholder en Eggboks og en EasyDelight gir deg alt du trenger for å diske sammen eggretter.

LES OGSÅ: Lett og deilig eggrett på 123.

Du får også ett sett som inneholder EasyPasta og EasyRice som er geniale produkter for tilberedning og servering av pasta og ris.

LES OGSÅ: Sensasjonen EasyRice og en pasta elskers drøm.

Sist men ikke minst har vi Micro Gourmet som er ett helt unikt mikro produkt som dampkoker maten i mikrobølgeovnen.

LES OGSÅ: Tupperware Micro Gourmet.

Takkegavene til vertinner i kampanjeperioden er en grønn Chrisper med salatbestikk, men vertinner kan også oppnå flere gaver avhengig av salget på demonstrasjonen.

Kampanjen varer til og med uke 21, men i den siste uken trør Tupperware til med et ekstra tilbud. Alle som da deltar på demonstrasjoner får en Mini Kvikk Shaker som rommer 2,5 dl. Dette er også ett populært produkt til å riste jevning, sports drikker, diettdrikker osv.

For flere gode tilbud klikk her for å se «La Sommeren begynne» kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Anette Linnea Rasmus @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening