Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Appelsin kunst på 123


Påsken er en tid mange symboliserer med hyttekos og turer til fjells. Det er også en tid mange forbinder med appelsiner som er blitt en over hundre år lang tradisjon i Norge. Appelsinene skal være søte, saftige og lette å skrelle, men hvorfor ikke skape noe i kunstnerisk samme slengen?

Appelsinen er påskefrukten fremfor noen, noe som henger sammen med at man tidligere hadde best tilgang på de søte og saftige appelsinene på denne tiden av året. Appelsinen som opprinnelig er fra Kina kom først til Norge for rundt 100 år siden, men finnes nå den i mange sorter av ulik kvalitet.

Vi nordmenn konsumerer omkring 5000 tonn appelsiner bare i påsken og mens man tidligere stort sett fikk appelsiner fra landene rundt Middelhavet, er den nå en helårsfrukt i Norge.

Etter påsken kommer konfirmasjon, bryllup, og mange andre familieselskaper i tur og orden så hvorfor ikke lage et eget kunstverk når du først er i gang. Du kan ved hjelp av enkle verktøy skape noe helt magisk ut av noe de fleste tar som en selvfølge.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

I denne filmen benytter de ett redskap som vi forsåvidt ikke har i Tupperware, men en skreller som gjør den samme jobben vel så greit.

LES OGSÅ: Tupperware appelsinskreller.

Så la familien delta i denne leken og se hvem som lager denne pynte appelsinen fortest. Og som pynt på koldtbord er det jo greit at den er holdbar og kan lages i god tid.

Husk også på om du spiser to appelsiner om dagen, får du i deg dagsbehovet for C-vitaminer.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om dette produktet, ønsker bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller ønsker å være vertinne for en demonstrasjon. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Maria.P. @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening