Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 14 til 17, 2012


Nå som vi går inn i vårens andre måned og setter varmerekorder både i øst og vest passer det jo perfekt med en forfriskende kampanje fra Tupperware. Kampanjen har denne gang fått navnet «Think Fresh» som er ett flott navn nå som alt friskner til og begynner å spire og gro…

Og for at vi fortsatt skal tenke friskt gir Tupperware alle som deltar på demonstrasjon en Mini Fridgesmart som rommer 3,5 dl helt gratis nå i april. Denne er flott til å holde grønnsaker og lignende friske, men er også fin til å oppbevare sukkererter, mini gulrøtter, krydderurter, spinat, rukkula salat og mye mer.

Nå som vi også nærmer oss jordbærsesongen kan man huske på at holdbarheten økes med mange dager i en Fridgesmart beholder. Druer og moreller vil også holde seg bedre i denne typen bokser så her kan man spare penger og kaste mindre mat.

Tupperware trør også til med noen skikkelige tilbud på Allegra og Quick Chef III. Skal du til eksempel på tur og trenger å hakke salat vil Quick Chef III være er en super maskin som ikke trenger strøm. Du kan også piske fløten til jordbærene og bruke resten av tiden på å nyte været.

Og når vi først snakker om været så kan det også nevnes at det er viktig å drikke mye veske i varmen. Tupperware har derfor også et tilbud på disse prisbelønnede Eco Pure flaskene. Flaskene er på 7,5 dl og er primært tiltenkt vann og mange lar dem stå klare i kjøleskapet til biltur eller jobb eller når man bare vil sitte i solen og nyte varmen.

Vertinnegave i april er 2 stk Kvartetter som rommer 4 liter og 5 liter. Dette er allerede svært populære oppbevaringsbokser for oppbevaring av hvetemel, cornflakes, ris, pasta og frokostblandinger. De er også fine til turbruk for å holde matvarer tørre og sikre for insekter.

Så alt i alt ble dette en flott kampanje med mange godbiter ^^

For flere gode tilbud klikk her for å se «Think Fresh, Think Tupperware» kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen, ønsker bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller ønsker å være vertinne for en demonstrasjon. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © dundanim @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

2 kommentarer til “Kampanje uke 14 til 17, 2012”
 1. Pergunn Nordstrand sier:

  Hei!

  Har nyleg hatt party med over 12 gjester og fekk berre 2 plastbokser i gåve.
  Selde for over 12.ooo,-. Føler meg lurt i forhold til det partyet eg var på i mars, som fekk eit fullt bord med gåver, fekk for alle nivå + ekstra gåve for over 12 stk. Kjem til å vere lenge til eg tek på meg å arrangere party igjen (mykje arbeid). Har hatt tap på heile partyet. Føler at vertinnene blir urettferdig og ulikt behandla. Strider mot rettferidhetssansen.

  • TWFORUM sier:

   Hei,

   Har du vurdert å ta dette opp med den konsulenten som holdt demonstrasjonen og eller eventuelt distributøren?

   Å være vertinne skal være en hyggelig sammenkomst hvor du og dine venner kan ha det sosielt og samtidig bli introdusert i hvordan de forskjellige produktene fungerer.

   Hvor mye du ønsker å legge i det utover dette er selvsagt en vurdering som den enkelte må ta. Det er lite trolig at det ville vært så mange demonstrasjoner dersom Tupperware forventet at den enkelte vertinne slet seg ut.

   Uten av vi kan si så mye om det du har opplevd så bør du rette en klage til Tupperware Nordic slik at du får det du er lovet, og husk at du bestemmer selv hvor mye ekstra styr du skal lage ut av det.

   Mvh.
   Selina

Diskuter eller gi din mening