Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

50 år med Tupperware


Lurer du på hvordan produktene til Tupperware så ut før? Eller kanskje synes du det er gøy å se igjen de første produktene. I anledningen årets 50 års jubileet passer det fint med en film som viser produkter fra 50 tallet videre til 60 tallet – 70 tallet – 80 tallet – 90 tallet – 2000 tallet – nåtid og fremtid…

Alt er jo mulig med Tupperware og det er veldig gøy å se igjen de første produktene og hva som var tilgjengelig for salg opp gjennom årene. Det er også veldig inspirerende å se hvordan design har inntatt kjøkkenet og hvordan produktene har utviklet seg til mere enn bare oppbevaring.

Ikke alle produktene er produsert for salg i Norge siden noen land har spesielle utfordringer eller tradisjoner. Det har jo til og med blitt solgt kommoder i Tupperware, de har noen konsulenter fått som spesiell bonus i Norge.

Noen av fremtidens produkter har vi allerede hatt i salg i Norge, så vi kan vel kalle oss litt fremtidsrettet her til lands ^^

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Artikkelfoto © Marek @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening