Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Avanti Rund Kombilett


Avanti serien oppleves for mange som et friskt pust i hverdagen. Produktenes friske og dekorative farger gjør dem også like perfekte til både friluftsbruk og til mer selskapelige anledninger…

Tupperware Avanti Rund Kombilett har en diameter på 30,7 og er 83, cm høy. Den rommer 3,5 liter og består av et lokk og et serveringsfat. Alt i alt er dette først og fremst et praktisk og dekorativt fat / boks med lokk man kan bruke til servering og oppbevaring av kaker, pålegg, smørbrød, oste anretninger, spekemat, pølser, desserter mm.

 • Passer sammen med kakestableren.
  – Sammen med kakestableren er dette en super kombinasjon til ostekaker.
 • Den klare ruten i lokket gjør det lett å se innholdet.
 • Håndtakene er buet og lett og både bære og løfte med.
  – Ekstra løst håndtak kan kjøpes.
 • Overflaten er lett å rengjøre.
 • Serveringsbrettet er lett å skjære kaker og ost på.
 • Det er en liten kant på den ene siden av serveringsbrettet.
 • Kan stables og tar liten plass i kjøleskapet.

Fordi serveringsbrettet kan brukes på begge sider er det plass til enten lav eller høy kake. Tupperware ivaretar også små detaljer vi kanskje ikke tenker over, som til eksempel den matte overflaten på brettet som gjør at det er lett å dytte en kake over på fatet.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om dette produktet, ønsker bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller ønsker å være vertinne for en demonstrasjon. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © twforum.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening