Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ny Tupperware katalog 2012


Alle som er litt over gjennomsnittet interessert i Tupperware har som vanlig ventet i spenning på hva som går ut og hva som kommer inn av nye produkter i årets nye Tupperware katalog. Katalogen som heter «Enkelt, moro,raskt» legger til vår store glede vekt på produkter som gjør hverdagen enklere på en morsom og samtidig raskt måte. Dette pleier vi normalt å kalle for «Tupper-måten»

Den største og kanskje mest overraskende nyheten er at vi nå for første gang på årevis har fått 3 ulike kakebokser i katalogen. Vi har kjempet en stund for å få dette, men de andre landene som vi deler katalog med forstår rett og slett ikke de Norske tradisjonene. Kanskje vi kan være så frimodig å si at Norge vant kakeboks-slaget for denne gang. Sammen med kakeboksene har vi fått inn en flott kakespade som passer til alle kakeboksene og som ikke lager merker i fatet.

LES OGSÅ: Tupperware runde kakebokser.
LES OGSÅ: Tupperware rektangulære kakebokser.

I katalogen har vi nå også fått flere Ultra pro produkter å velge mellom. UltraPro produktene er fra før svært allsidige produkter som er beregnet for bruk i vanlig stekeovn, mikro ovn, servering, oppbevaring og til og med frysing. UltraPro grillfatet er spesielt ideelt ved tilberedning i flere etasjer og har også riller som fanger opp fett og gir maten det karakteristiske stripe mønsteret.

LES OGSÅ: Tupperware inntar grillen.

Det er selvsagt mange andre små juveler som er verdt å nevnes og la oss nå først som sist ta med at MicroPlus serien utvides med en større kanne som heter Mix`n Wave som er på 1,5 liter. Tupperware har også utvidet Easy serien med den nye Easy Delight som i disse lavkarbo tider har vært et uunnværlig produkt for mange. Easy Delight er til eksempel helt fantastisk å bruke til å lage forskjellige eggretter.

LES OGSÅ: MicroPlus serien utvides.
LES OGSÅ: Lett og deilig eggrett på 123.

Uansett om man bruker kniver i TupperChef serien eller andre typer kniver så vet man at skarpe kniver er helt essensielt for et godt resultat. Tupperware vet dette og har oppgradert knivsliperen Sharp Star™ slik at den nå også kan slipe både rette og sagtakkete knivblader. Tupperware har også tatt inn en oste skjærer av den sorten hvor man kan velge hvor tykke osteskivene skal være.

Et annet produkt som mange har etterlyst heter Kjempe Relett. Dette er en boks med lokk og rist hvor da risten kan plasseres slik at boksen kan ha 2 etasjer. Den er helt genial når man vil ha med smørbrød eller kaker på tur, men er også veldig flott til frukt og grønnsaker.

Ellers kan vi nevne at den populære Avanti serien med sine friske farger nå også har fått sin plass i katalogen. Så nå bør det i alle fall være litt enklere å supplere med flere glass til bilturen eller når man ellers ønsker å holde drikken sin trygg for insekter eller søl.

Til sist må vi nesten også nevne at vi endelig har fått et Sushi-sett i katalogen. Nå kan endelig flere få mulighet lage disse populære bitene på en enkel og hygienisk måte. Så alt i alt skulle det ikke være noe som mangler i forhold til praktiske hjelpemidler i årets vår og sommerkatalog

Klikk her for å se den nye vår / sommer katalogen «Enkelt, moro,raskt» eller se egen side i menyen…

Ønsker du mer informasjon om produktene i katalogen, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller kanskje du ønsker å være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © .shock @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening