Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ekstra kampanje uke 12 til 13


I mars har Tupperware storuke og gir i tillegg til den allerede publiserte kampanjen noen flere godbiter i en ekstra kampanje. Vertinner får samtidig flere valgmuligheter til vertinnegave og alle som deltar på demonstrasjon i uke 12 får en gave…

LES OGSÅ: Kampanje uke 9 til 13, 2012.

Kanskje det til eksempel frister med et sett som inneholder den populære Smooth Chopper, Herb Chopper og et tett lokk for oppbevaring? Med disse produktene har du alt du trenger når du vil lage milkshake, smoothie, eller bare hakke løk og mandler på en rask måte.

Det er også tilbud på kakeboksen «Ekslusiv rektangulær stor festboks» som er perfekt til konfirmasjoner og brylluper. Trenger du å oppgradere knivene på kjøkkenet kan du videre sikre deg et knivskarpt tilbud på en kokkekniv og en sagtakket universalkniv.

Og for dem som ønsker seg en flott gryte av beste kvalitet har de muligheten til å benytte seg av tilbudet på Tupperware sin flotte 1 liters gryte. Tupperware sine gryter kan selvsagt brukes på alle sorter koketopper. De er i tillegg til å være strømsparende også utrolig lette å vaske.

Akkurat i uke 12 får faktisk også alle som deltar på demonstrasjon en 8 dl Coolsmart og alle som handler for over 600,- får et ekstra tilbud på 3 stk 8 dl Coolsmart til kr 99,-

Klikk her for å se «Shake it up» EKSTRA kampanjen.

Ønsker du mer informasjon om produktene i denne kampanjen, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller kanskje du ønsker å være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © photo-dave @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening