Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware nest best likt


Tupperware Brands Corporation ble i 2011 tildelt en sjetteplass i FORTUNE’s kåring over verdens mest beundringsverdige selskaper. I årets tildeling har Tupperware klatret til en andreplass innenfor kategorien for husholdnings artikler og ble kun slått av Whirlpool.

Tupperware har med sin andreplass passert flere konkurrerende selskaper innenfor sin kategori som til eksempel Fortune Brands Home & Security, Electrolux og Stanley Black & Decker.

FORTUNE har videre rangert Tupperware høyest i kategoriene som beskriver kvaliteten på produktene, selskapets tjenester, globale konkurransedyktighet og finansielle posisjon.

Konsernsjef og styreforman Rick Goings uttaler at kåringen er en anerkjennelse av Tupperwares kjernevirksomhet hvor vi investerer i økonomisk og personlig utviklingsmuligheter for kvinner globalt og utvikler innovative og livsstils-forsterkende nye produkter. Han sier videre at denne anerkjennelsen er et testament til våre millioner av konsulenter rundt om i verden som er selve hjertet i selskapet og som driver virksomheten.

FORTUNEs liste over verdens mest beundrede selskaper blir publisert hvert år og er en høyt verdsatt tilbakemelding på selskapenes omdømme. Rangeringen gjenspeiler observasjoner og meninger fra industrielle ledere, direktører og analytikere basert på ni kriterier alt fra verdien av investeringen til samfunnsansvar.

Den siste rangeringen blir publisert i FORTUNE magasin og nettavis den 19 mars 2012. For å se en fullstendig liste over alle selskapene innenfor kategorien husholdnings artikler kan du klikke her: http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-admired/2012/industries/26.html.

Vi må bare gratulere Tupperware og alle som jobber hardt hver dag med utmerkelsen <3

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening