Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Build n’Shape


Tupperware har flere produkter som gir deg muligheten til å ta noen smarte snarveier og samtidig lar deg skape små mesterverk en verdensvant gourmet kokk ville misunne. Build n’Shape er et slikt produkt og ble introdusert for salg i Norge i forbindelse med mars kampanjen…

Du fyller formene i en eller flere omganger med en eller flere ulike blandinger slik at du skaper flere lag som ser lekkert ut når formen fjernes. Se filmen og bli inspirert til å skape de lekreste forretter, tilbehør til hovedretten, porsjoner til smørbrød, koldtbord eller til desserten.

Build n’Shape er svært lett å bruke og det ferdige resultatet ser veldig profesjonelt ut.

Build n’Shape rommer 1,25 dl og ett sett inneholder normalt 3 porsjonsformer. I forbindelse med introduksjonskampanjen i uke 9-13 får man 6 stk. porsjonsformer med til kampanjepris.

LES OGSÅ: Kampanje uke 9 til 13, 2012

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © twforum.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening