Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware kakestabler


Har du allerede en kakeboks fra Tupperware og ønsker enda flere hjelpemidler i forbindelse med kakebakst eller servering vil nok kakestableren være helt ideell for deg. Med kakestableren har du rett og slett et flott produkt til oppbevaring, servering og tilberedning av dine kaker…

Kakestableren har en diameter på 28,4 cm og er 7,8 cm høy. Den består hovedsakelig kun av en ring og en bunn, men kan kombineres med flere ringer og bunner etter behov.

LES OGSÅ: Tupperware runde kakebokser.

Bunnen kan brukes på begge sider, men den flate siden uten kant er best når man vil skjære og servere kaker. Den andre siden har en liten kant som holder kakestykker eller smørbrød på plass.

Klikk for stort bilde

Klikk for stort bilde

.
Kakestableren er veldig nyttig når man lager ostekaker, bløtkaker og andre typer fylte kaker. Ringen holder nemlig på fyllet mens lagene bygges opp og er lett å fjerne slik at man lettere får en perfekt kake.
Den er også flott når man vil stable flere kaker på en gang eller bare bruke den som fat.

  • Overflaten er lett å rengjøre.
  • Tåler oppvaskmaskin.
  • Passer inn i Exclusive festboks.
  • Passer inn i Avanti Rund Kombilett.

Kakestableren er kort og godt et flott supplement til et allerede allsidig og flott serverings produkt og passer veldig godt på en buffet, hvor en ny kake eller kakestykker kan ligge klar under hver bunn.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © twforum.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening