Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 9 til 13, 2012


Mars er en måned hvor vi virkelig merker at dagene blir lengre og mange får første smakebit på våren. Tupperware på sin side fortsetter jubileumsåret med flere nye produkter og gode tilbud…

Vertinne gaven som kan velges er ett nytt produkt som hjelper deg når du vil marinere ulike matvarer. Størrelsen er på 31x20x7,5 cm og den har fått navnet Click n’Shake. En annen nyhet som introduseres er Build n’Shape som lar deg lage små porsjonsformer lagvis med flere ulike blandinger.

Det er videre flotte tilbud på 8 kjøkkenredskaper med veggoppheng. Kjøkkenredskapene er flotte til eksempel Ultra Pro flerbruksgryte som i dette tilbudet har ett grill fat slik at det kan stekes i to etasjer. Steking på grill fat gir flotte steke riller på maten.

Endelig kan også alle som har forsøkt å få tak i det nye Easylogics Rivjern som ble lansert tidligere få dette til introduksjons pris. Ellers kan det nevnes at det også er tilbud på Speedy Chef II som er en spesialist på pisking uten strøm.

For flere gode tilbud klikk her for å se «Shake it up» kampanjen.

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjen, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © photo-dave @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening