Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 5 til 8, 2012


Det er lite som er så deilig som en kopp med varm drikke når man trenger noe varme en kald vinterdag. Om det er dette Tupperware ønsker å minne oss om med sin «HOT HOT winter days» kampanje vites ikke, men hotte tilbud får vi i massevis…

En hyggelig nyhet er Termokruset som nå er tilgjengelig for salg og er genial til både varme og kalde drikker.

 • Kruset passer i alle flaskeholdere.
 • Drikketuten er oval og lett å drikke av.
 • Når den er lukket er den helt tett.
 • Den holder lengre på varmen enn vanlig krus uten doble sider.
 • Den har ikke glass innsats og tåler derfor bedre støt uten å knuse.

Vi har også multikanne som rommer 1,3 liter og en mini utgave som rommer 2.5 dl. Mini utgaven selges sammen med en melkeskummer slik at du kan være forberedt når du vil diske opp med cappuccino eller andre drikker.

En annen nyhet er et hjerteformet brett for å lage fylte småkaker, marsipan hjerter, eller ravioli med hjerteform. Den fungerer på samme måte som Raviolimaker som vi har hatt før.

Legg ett kjevlet deigstykke på formen, legg på fyll og legg ett nytt deig stykke på, kjevle disse så de sitter fast i hverandre og hjertene er ferdige.

Tupperware slår også til med et godt tilbud på den geniale Mikrogourmet som lar deg dampkoke mat i mikrobølgeovnen. Dette fungerer slik at det er kun vann i underste beholder som blir varmt og at dampen stiger opp til den maten som er øverst. Dampkoking gir sunn mat med flott farge og alle vitaminer og mineraler holdes intakt i maten.

I magasinet finner du også et tilbud på 8 Ramkiner (mini former) for tilberedning av individuelle porsjoner. Disse bruker man til å lage deserter eller annet ønskelig tilbehør til middag. Man kan også prøve den flotte oppskriften på sjokolade kake som finnes i kampanje magasinet.

Og for å holde på varmen enda litt lenger så har Tupperware flotte tilbud på Isoduo serien med de populære produktene som holder maten varm lenger. 2,5 liter med skje, sausenebb med skje og den populære Isoduo Servofix som er og har vært ett populært produkt i årevis.

Vertinner kan glede seg over ett helt nytt produkt som har fått navnet Cocoon.

Cocoon er en ny serie med moderne skåler og væsketette lokk. Lokkene settes på med one touch som betyr at du kan klikke på toppen med hånden eller albuen og så er lokket tett og sitter fast til transport eller oppbevaring.

Tupperware gir også alle som deltar på demonstrasjon i disse ukene en Babuska II i blått.

Disse er veldig anvendelige bokser til det meste man måtte trenge en liten boks til som til eksmpel niste for småspiste, såpekopp, snacks, frukt, lite apotek, småting, sysaker, knotter til spill,strikk, hår pynt, nøtter, hårnåler osv.

Klikk her for å se «HOT HOT winter days» kampanjen.

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjen, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © Jason Stitt @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

2 kommentarer til “Kampanje uke 5 til 8, 2012”
 1. Unni Krogh sier:

  Jeg savner produkter som er handicap-vennlige. Min mann er slagrammet, og har blitt lam i ene siden, og kan bare bruke ën arm. Ønsket er produkter som kan åpnes med ën hånd ??? Jeg har tidligere kjøpt en boks med «stjernelokk», med en knapp til og trykke ned for og få opp lokket. – kommer det igjen, eller noe annet lignende? Mvh. Unni Krogh

 2. TWFORUM sier:

  Hei Tupperware har mange produkter som er flotte for personer med handikap. Brødkniv med ergonomisk håndtak for bedre grep. Alle redskapene og Hermetikkåpner kan brukes og åpnes av høyre og venstrehendte, med en eller begge hender. Vin åpneren, pizzahjul, grønnsak skrellerene, knivsliper, hvitløkpresse, Saksen og fjærkre saksen,alle disse er ergonomiske og kan brukes med en hånd. Oppbevarings bokser med lokk som er lette å åpne og lukke for personer som har problemer med hender og styrke. Finner du katalogen for Høst/vinter 2011-2012 Seriene Delikat og Kvartett på sidene 40 og 69 lokket vippes opp og ned for å lukkes/ åpnes og det går lett med en hånd. Til ost/brød er det smart beholdere på side 63 som også åpnes ved å vippe av lokket. Smøret kan legges i Servelett som finnes på side 62. Preludo kannen åpnes med ett trykk på lokket. Kannen kan også brukes til kornblanding, cornflakes mm og er lett å håndtere med en hånd kannen fines på side 52 og rommer 1,7 liter. Mål og mix er flott både som kanne og til oppbevaring av salat,( + rist ) panneka og vaffer røre. Når den er lukket og tett med begge lokkene på, åpnes den lett, når det ytterste lokket tas av eller vris til åpen possisjon. KombiSmart på side 57 er til oppbevaring av pålegg, matrester, opp kuttet grønsaker mm. disse er også lette å åpne med en hånd. Sandwich boks på side 41 er også lett å åpne og kan inneholde akkurat det du vil av oppskåret frukt, nøtter, nistemat, pålegg mm
  Tupperware har også drikkeflasker og Thermo kopper med lette åpne og lukke løsninger. Se thermo produktet som selges i februar 2012. Og så er det lurt å følge med på kampanjer, nye hver måned og da kan det komme tilbud på produkter som ikke er i katalogen til vanlig . Da kan det komme runde bokser med trykk på midten lokk. Dette er lokk som er lett å ta av og på. Ett trykk på midten så er lokket på og tett.
  Spør også etter disse boksene, det er mange som har noen til salgs enda.
  Lykke til med å finne dine favoritt løsninger.

Diskuter eller gi din mening