Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Easylogics Rivjern


I Big Weeks i Januar kan Tupperware vertinner oppnå en nyskapning i vertinnegave som heter Easylogics Rivjern. De som har savnet «riv i boks» har nå fått ett mye bedre alternativ til å rive grønnsaker, ost, sjokolade, sitron, parmesanost osv…

Tupperware Easylogics Rivjern består av en ramme og 3 ulike rivjern som river fint til grovt. Den har videre ett ergonomisk håndtak som er godt å holde i og lav vekt. Rivjernet har også en slede som kan festes på rammen slik at man kan beskytte fingrene når man river.

Man kan holde rivjernet på skrå eller til eksempel over en Tupperware boks i serien Moduletter eller Optimum oval. Da er det enkelt å lagre det man har raspet siden man bare kan sette lokket rett på boksen.

Alle delene til Easylogics Rivjern kan vaskes i oppvaskmaskin.

Se filmen og bli inspirert ^^

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © Youtube.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening