Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware salat på farten


I forbindelse med årets første tilbuds magasin ble vi introdusert for et jubileums tilbud på den svært populære Salad-to-Go. Dette er ett genialt alternativ for alle som vil leve sunnere, og for de som vil slanke vekk litt julekalorier.

Tupperware Salad-to-Go hjelper også lommeboka for det er mye billigere å lage egen salat til niste enn å kjøpe i butikkens salatbar. Armert med ekte Tupperware og kan du nå ta med salat-niste til hele familien i hver sin boks. Du trenger heller ikke tenke på å ta med bestikk eller et annet beger til dressing siden alt sitter fast i lokket.

Salad-to-Go lokket er helt tett og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin.

I en salat kan du i tillegg til grønnsakene putte oppi rester av gårsdagens middag med kjøtt, kylling, kalkun eller fisk. Eller du kan ha med ost, noe annet pålegg du liker, egg, fiskepudding eller til og med crabstiks. Det er som oftest kun din egen fantasi som setter begrensningene og er først og fremst din smak som gjelder

Se filmen og bli inspirert.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © youtube.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening