Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 52 til 4, 2012

Som tidligere nevnt så feirer Tupperware 50 års jubileum i 2012 og de fleste forventer selvsagt et party utenom det vanlige. Årets første kampanje er svært spennende og heter Lets Party og gir oss en grei start på den nye året vi alle har gledet oss til…

Som vanlig deler Tupperware også gavene med andre og ofte til alle som deltar bare deltar på en demonstrasjon. Denne gangen får du den nye EcoPure2 flasken på 1 liter som vi finner i brosjyren.

LES OGSÅ: Tupperware mottar design pris.

De av oss som har savnet Kvartetter til all slags oppbevaring kan glede seg over at de nå er salg til jubileumpris. Dette er noe mange har ventet på og savnet en stund siden disse er veldig populære til oppbevaring av det meste.

Og for å glede flere tilbyr Tupperware nå også den nye og allerede populære EasyDelight i ett sett som har fått navnet Easy sett og her følger bag + oppskrifter med. Dette settet passer sammen med Salad-to-Go, lokket til Salad-to-Go passer sammen med Crisper og rundlettene, slik at du kan velge større eller mindre boks til salaten.

Alle vertinner/verter i disse ukene får flotte gaver for åpne sitt hjem og for hver ny demonstrasjon som blir avtalt så får de også en slikkepott. Selvfølgelig kan vertinner oppnå flere gaver med høyere salg og minimum 1 ny avtale til demonstrasjon.

Tupperware har satt sammen en helt ny kombinasjon slik at vertinner kan få både Smooth Chopper , Herb Chopper, kniven og lokket med snor (brukes på begge og tett lokk følger med), som også passer til begge.

Så da gjenstår det bare å ønske alle godt nytt år og anbefale alle å studere brosjyren som inneholder flere flotte tilbud.

Klikk her for å se «Lets party» kampanjen.

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © Bertold Werkmann @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

En kommentar til “Kampanje uke 52 til 4, 2012”
  1. Laila sier:

    Så stilig :)

Diskuter eller gi din mening