Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Lett og deilig eggrett på 123


I forbindelse med årets siste «Søte Julehilsner» kampanje fikk vi presentert EasyDelight som er en nyhet i serien av produkter for tilberedning i mikrobølgeovn. Vi benytter derfor anledningen til å se litt nærmere på nykommeren.

Med Tupperware EasyDelight kan du lage lekre, enkle omeletter med eller uten fyll.

Nå er det så mye enkelere å lage eggerøre eller omelett.

Til eggerøre blander man:

  • 1 egg + 2 ss melk/fløte
  • 2 egg + 3 ss melk/fløte
  • 3 egg+ 4 ss melk/fløte
  • 4 egg + 5 ss melk/fløte

Du kan piske egget med en visp oppi boksen før du setter den i mikrobølgeovnen eller du kan alternativt også riste eggene og melken/fløten i Kvikk Shaker først. Du kan kan enten ha en klype salt i blandingen eller stø på etterpå.

Gressløk kan klippes og tilsettes rett i eggeblandingen før den skal i mikroen. Ønsker du vanlig løk i eggerøren kan denne hakkes i Herb Chopperen eller Smoth Chopperen og kokes litt i mikroen først.

Til omelett blander man:

  • 1 egg + 2 ss vann
  • 2 egg + 3 ss vann
  • 3 egg + 4 ss vann
  • 4 egg + 5 ss vann

Du kan piske egget med en visp oppi boksen før den går i mikroen eller så kan du også her riste eggene og vannet i Kvikk Shakeren først. Du kan ha en klype salt oppi blandingen eller stø på salt etterpå.

Som fyll kan du bruke løk, purre, hvitløk, paprika eller andre grønnsaker som du hakker eller kutter i strimler. Man kan selvsagt også tilsette skinke, fisk, kylling og eller noe annet man har lyst på. Grønnsakene skal selvsagt inn i mikroen først for en rask koking og så heller du eggeblandingen over og inn i mikrobølgeovnen igjen.

Om du vil ha enda mere smak og flere ingredienser kan du ha ost på toppen.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Bruksanvisning følger med produktet og den gir flere nyttige tips, så les den.

Tupperware EasyDelight gir deg rett og slett muligheten for å lage varm lunch på jobben og for dem som er opptatt av lavkarbo dietter er dette ett hjelpemiddel man virkelig har bruk for.

LES MER: Kampanje uke 48 til 52, 2011.

Ønsker du mer informasjon om denne oppskriften, mer informasjon om det aktuelle produkt som er benyttet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her. Du kan også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © Martin Turzak @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening