Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 48 til 52, 2011


Julen nærmer seg og mange begynner kanskje å stresse litt for å bli ferdig til julen setter inn for fullt. Tupperware hjelpe oss selvfølgelig og har pakket inn en rekke produkter som gjør hverdag og fest lettere.

Først og fremst kan vertinner få et helt nytt produkt som heter EasyDelight. Dette er ett produkt som du kan bruke til å lage eggretter i mikrobølgeovn på en genial måte. Så nå skulle eggerøren til røkelaksen eller fenalåret være sikret.

Det er også et flott tilbud på flerbruks gryten UltraPro 3.3 liter som tåler utrolige fra – 25 grader til + 250 grader. Grytene er dermed egnet til matlaging både i stekeovn og i mikrobølgeovn. Du serverer og lagrer i samme gryte eller oppbevarer den ferdig retten i frysen og tar den rett fra frys til stekeovn/mikro.

  • Juletorsken/lutefisken kan ligge pent plassert i skiver og tilberedes i ovnen.
  • Pinnekjøttet blir perfekt.
  • Ribba kan stekes perfekt og sprø.
  • Brødbakst kan både blandes, heves og stekes i samme gryte (brødbakemaskin)

Tupperware gir oss også juletilbud på flere godbiter slik som på oppbevaring/frysebokser og det trengs for i julen lager og oppbevarer vi mye mer. Silikon produkter som så mange trenger i julen kan vi selvsagt også sikre oss noen gode tilbud på, slik som stekeunderlaget og den runde silikonformen. Med silikonprodukter kan du briljere med å lage flott knekkpynt på desserten, lage kaker, marengs m.m.

Som om ikke dette var nok lanseres det et flott serveringsfat i den allerede populære Allegra serien som kan brukes til det meste…

Klikk her for å se «Søte julehilsener» kampanjen eller ta en titt i Tupperware Julekatalog for 2011.

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © Giandox @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening