Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Julekatalog 2011


Endelig har årets julekatalog ankommet som har fått det fengende navnet «Christmas sweeties julen 2011». Kampanjen som varer helt til nyttår gir oss muligheten til å sikre oss noen av de beste tilbudene og boltre oss med ett nytt hjelpemiddel som gjør oss til mestere på å lage egen konfekt…

Silikon Sweets form er nyheten som gir oss 5 ulike former for til eksempel konfekt, gele, drops, karameller, kaker, mini såper eller lignende. Det er jo som vanlig kun din fantasi som begrenser mulighetene dine.

Silikon Sweets form kan kjøpes alene eller som en del av ett sett.

Som sett leveres silikonformen sammen med en MikroPlus Kanne og en QuickChef III. Årsaken er kanskje at MikroPlus kannen er kjempeflott å bruke til å smelte sjokolade i en fei. Som om ikke det var nok kan man også lage og servere saus, koke blomkål og andre grønnsaker i mikrobølgeovn.

LES OGSÅ: MicroPlus serien utvides.

Quick Chef III er en kjøkkenmaskinen som ikke bruker strøm; den hakker, blander og pisker slik at du får alt du trenger når du lager konfekt eller julemat.

Når konfekten er ferdig er det på tide å få den i boks og derfor har vi også de gjennomsiktige tette boksene i Premier Collection på tilbud i kampanjen. Dette er lekre bokser som er perfekt til hjemmelaget konfekt eller kaker, og med en sløyfe er de også fine som julepynt med innhold.

Om du trenger større bokser bør du se på Florida boksene. Dette er «skåler» som er i nydelig jule rød farge med hvite lokk som bare trenger ett trykk i sentrum for bli tette. Ingen trenger å føle seg forpliktet til å spis opp alt for lokket holder alt snacks knasende sprøtt i ukevis.

For dem som liker store kakebokser har man også tilbud på en Festboks som er stor nok til verdens beste kake samt den helt nye kakespaden som kutter kaken uten å kutte fatet.

Om kaken skal pyntes eller du skal lage pene vannbakkels så trenger du en TupperChef Stor Sprøytepose med 5 ulike tupper. Denne kan også brukes til å lage sjokoladetopper med, fylle vannbakkels, fylle boller mm.

Som om ikke alt dette var nok vi en julegave barna vil elske, nemlig en lekebil med klosser fra 1-10 som bilen kjører over og plukker opp.

Alt i alt ser det ut til at det blir en riktig Tupperert jul i år også^^

Klikk her for å se «Christmas sweeties» kampanjen

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © Doreen Salcher @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening