Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 44 til 47, 2011


Hva er vel koseligere enn å tilbringe litt kvalitets tid med dine nærmeste enten det er foran peisen eller deres favoritt program på tv. Sammen kan man nyte høsten i alle dens fantastiske farger mens man også nyter ostenes fantastiske verden. Tupperware ønsker denne gang å fokusere på nettopp dette…

I denne kampanjen legger vi nemlig vekt på ost og da trenger vi beholdere som passer til osten både oppbevaring og servering.

I kampanjen finner vi et flott tilbud på disse unike oste boksene som har Condens Control filter. Disse boksene har et spesielt filter som holder osten frisk lengre, og holder på den aromatiske smaken til osten.

Ferskt hjemmebakt brød gir fest stemning og derfor har er det jo festlig at man nå også får UltraPro som rommer 3,5 liter til en spesialpris. Denne kan du fint bruke som brødbake maskin ved at du blander deigen, hever og steker den i UltraPro.

LES OGSÅ: Dansk rugbrød

Den største nyheten er likevel at Tupperware første gang i Norge lanserer en ostehøvel. Denne typen ostehøvel er vi ikke like vant med her i Norge, men rett over grensen hos våre naboland er det mer vanlig. Vi synes den er svært god og man kan til og med regulere tykkelsen på oste skivene.

I denne perioden får vi også kjøpt brødkniv og ostekniv på tilbud og alle VIP vertinner kan få kjøpt knivsettet med 7 kniver for ca. 1/2 pris.

Klikk her for å se «Koselige Stunder» kampanjen

EKSTRA: I uke 46 er det «Ekstra kos» kampanje.

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Artikkelfoto © Jesús Arias @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening