Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware inntar grillen


Vi har fått flere henvendelser angående det nye grillfatet i UltraPro serien som for tiden er tilgjengelig for vertinner. Her får vi se en flott film som viser hvor genialt dette fatet er i bruk og sammen med andre UltraPro produkter…

Fatet kalles for et grillfat fordi maten blir liggende på steke riller som lar fett renne ned. Dette gir maten de samme rillene som om det var stekt på grill, men vær oppmerksom på at fatet ikke tåler å ligge på vanlig grill eller under grillelement.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Når vi tilbereder mat med lokket på mister maten mindre fuktighet og resultatet blir saftigere og mindre tørt.
Med Tupperware UltraPro grillfat er det lettere å lage flere retter i stekeovnen samtidig og de ulike modellene av Ultra pro kan kombineres oppi hverandre under tilberedning og lagring.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening