Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 40 til 43, 2011


Om du ikke har benyttet sjansen til å ta deg en hyggelig tur i skog og mark er det virkelig på høy tid ettersom vi går inn i årets andre høstmåned. Oktober er normalt jo også en tid hvor vi virkelig får føle høsten på kroppen og dagene blir merkbart kortere.

Høsten er også en fin tid til å kose seg med familie og venner, og hvor man også kanskje har en god grunn for å invitere inviter gjester til en demonstrasjon. I oktober får man en Space Maker 1 l og 2,2 l med svart lokk som vertinnegave.

Space Maker har mange finesser, blant annet et kjempesmart pop-up lokk så du kan åpne beholderen med én hånd.

I perioden får du og dine gjestene selvsagt også benytte de mange attraktive tilbudene, på f.eks. Time Savers Serien som er smarte og effektive kjøkkenredskaper som ikke bruker strøm.

Klikk her for å se «Food Days» kampanjen

EKSTRA: I uke 42 er det i tillegg også en «Food Week» kampanje.

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening