Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Basic Line introduseres


I forbindelse med kampanje ukene 35-39 har har vi fått en ekstra godbit som de aller fleste av oss virkelig bør undersøke nærmere. I uke 37 kan man nemlig sikre seg et flott introduksjonstilbud på den nye og svært praktiske oppbevaringserien Basic Line.

Basic Line beholderne er en helt ny og svært fargerik serie til kjøleskap eller oppbevaring på kjøkkenet ellers. Når de ikke er i bruk kan Basic Line beholderne settes inn i hverandre slik at de ikke tar plass.

LES OGSÅ: Kampanje uke 35 til 39, 2011

Filmen under viser de 3 minste boksene som er på tilbud i uke 37, det er 1,6 dl + 5dl + 1,2 liter. Dersom man benytter seg av tilbudet i uke 37 får man også med 2,5 liter + 5 literen som da utgjør et komplett sett.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

En genial ny serie hvor du har 5 ulike størrelser som dekker de fleste behov.

Boksene passer til tørre matvarer som sukker, sukkerbiter, salt, mel, pasta, frokostblanding hvilke produkter har du i poser, velg boks med lokk. Krydderposer er veldig greit å plassere i bokser og holder seg lenger når det lagres i boks. I kjøleskapet kan man oppbevare matrester, pålegg, smør, ost, og lignende slik at man får bedre oversikt.

Og når du ikke har behov for boksene, kan de settes oppi hverandre og bruker derfor minimal skap plass.

Om man ikke trenger en boks til matrester så er det også en kjekk oppbevaringsplass til ulike småting i hjemmet som ellers blir liggende i uryddig kaos. Vaskepulver og oppvasktabletter med vannoppløselig film holder seg bedre i tett boks.

Hår spenner, legoklosser, skruer, kakelys, minnepenner, binders, sprøytepose med tuter, lydbøker, puslespill, kortstokken, terninger, sysaker, plaster, hobbyting, samleobjekter, bruksmulighetene er uendelige og Basic Line gir deg bokser til alle formål.

Dette settet er også en god start pakke for den som flytter hjemmefra.
Så julegaver til de som skal flytte eller allerede har flyttet. Så har de en flott start boks pakke.

Så da er alt i boks, og smådyr og hybelkaniner må reise til ett annet hus for å finne mat og boplass.

Klikk her for mer informasjon om «Power Shopping» kampanjen.

Ønsker du mer informasjon om produktet eller kampanjen, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening