Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware iphone app

At Tupperware tilbudet i amerika er litt forskjellig fra hva vi er vant med her hjemme er noe vi lenge har vært klar over, men dette faktum stopper oss ikke fra å smugtitte litt på deres godbiter. Denne gangen har vi tatt en titt på den helt ferske iPhone applikasjonen til Tupperware.

«Tupperware USA» er en gratis katalog app som lar deg sette opp lister med favorittprodukter, lære å arrangere et Tupperware party eller selv bli en konsulent.

Med «Tupperware USA» kan man sjekke ut hva slags produkter som er tilgjengelige og lære alt om hvordan man kan bli med å selge noe av verdens mest populære kjøkkenutstyr.

Applikasjonen viser hvilke produkter som er tilgjengelig for salg og gir deg muligheten til å kommentere dem. Du kan også lage din favorittliste, sende en liste med produkter via e-post eller legge ut bilder på Facebook og Twitter. Du kan til og med se hvilken vertinnegave du kan få dersom du ønsker å være vertinne og se videoer fra forskjellige Tupperware produkter. Du kan også lære om hva det betyr å bli en Tupperware konsulent og finne ut hvordan du kan delta.

Det er jo selvsagt noen små mangler med applikasjonen, som til eksempel at man dessverre ikke kan kjøpe noen av produktene. Nå er kanskje ikke dette så aktuelt for vår del siden dette er en amerikansk app, men man har lenge kunnet handle Tupperware produkter via nettbutikken på tupperware.com så hvorfor ikke…

Her hjemme må vi fortsatt ta til takke med mer gammeldagse metoder for å handle via internett, hvor man da til eksempel bare kan sende en e-post til en konsulent man kjenner. Man kan jo også benytte etablerte tjenester slik som denne nettsiden som også formidler kontakt til konsulent.

Nå er jo dette er gratis app, og som Tupperware selv, er den både praktisk og svært enkel å bruke. Og selv uten muligheten til å kjøpe produkter, er dette en fin måte å holde kontakten med hva vi mener er verdens beste leverandør av kvalitet innen kjøkkenutstyr.

Det er bare å vente på en norsk versjon av Tupperware USA appen

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening