Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 35 til 39, 2011


Nå som vi nettopp har fått et nytt Tupperware magasin passer det jo bra med en kampanje. Selv om kampanjen har fått det noe pussige navnet «Open for Shooping» gir den oss i alle fall noen godbiter vi kan kose oss med når løvbladene så smått begynner å bli litt blasse i fargen…

Vertinnegave i kampanje perioden er Allegra Nordic 7,4 dl og 1,5 l som er Tupperwares svar på enkel og nordisk design. Allegra Nordic fokuserer på organiske former og naturfarger. Samtidig får du og dine gjester også muligheten til å kjøpe enda en skål på 7,4 dl, Serveringssenter og Salatbestikk til en helt spesiell pris.

Ellers er det viktig å notere seg at månedens produkt er de ergometiske og svært populære knivene i U-Series som har høstet stor beundring på flere områder.

Klikk her for å se «Open for shopping» kampanjen

EKSTRA: I uke 35 og 36 kan du sikre deg to stk Multikanner i sort til en spesialpris. Klikk her for mer informasjon om dette.

I uke 37 kan kan vi benytte oss av et introduksjonstilbud på den nye Basic Line serien. Mer informasjon om dette kan dere finne i artikkelen «Basic Line introduseres» her

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening