Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ny katalog – høst/vinter 2011


Så var høsten kommet og vi kan nok en gang avduke den nye katalogen vi har ventet så lenge på. De mest Tuppererte blandt oss kan nesten ikke vente på de siste nyhetene og hva som går ut og hva som kommer inn. Som alltid er det noen godbiter for den som er på jakt etter det lille ekstra.

En nyhet som aldri har vært i magasinet før er de fantastiske Eco pure flaskene som kommer i et sett på 2 stk. Disse flaskene mottok nylig en av verdens mest anerkjente design priser. De som enda ikke har klart å få satt kloa i de fantastiske mikro fiberklutene kan glede seg over at også disse er kommet i katalogen. Alle har selvsagt påsydde piktogrammer som viser hva de er beregnet for.

For å nevne noe annet så har vi jo produkter som ble veldig populære i sommer som til eksempel Smooth Chopper og Lollitups endelig fått sin plass i katalogen. Andre produkter som til eksempel Avanti serien er byttet ut med den noe mer glassaktige Eleganse serien.

Kort oppsummert er det nok å ta av som vanlig, så Klikk her for å se den nye katalogen «koselige stunder» eller se i menyen…

Ønsker du mer informasjon om dette magasinet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening