Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware mottar design pris


Tupperware har gjennom årene høstet mye ære for sin innovative design på mange produkter og nå har vannflasken EcoPure2 1l blitt hedret med en grønn utmerkelse. Tupperwares drikkeflasker ble også raskt populære her hjemme på grunn av dens fokus på miljø.

Utmerkelsen «Green Good Design» har blitt kåret årlig siden 1950 og deles nå ut av Chicagos museum for arkitektur og design i samarbeid med det europeiske senter for arkitektur, design og urbane studier. Prisen tildeles designere og virksomheter som utvikler innovative produkter med fokus på bæredyktighet og miljø.

EcoPure flasken er utviklet og designet av Tupperwares egne inn-house designere og derfor smaker nok utmerkelsen ekstra godt. Prisen ble også gitt til andre fantastiske produkter og dere kan se flere vinnere for 2011 her: www.europeanarch.eu/awards.html

LES OGSÅ: Tupperware drikkeflaske

EcoPure flaskene har vært tilgjengelige i Norge en stund og er meget flotte å bruke både på skole, jobb eller på tur siden de også er tette og lekker ikke.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening