Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 27 til 30, 2011


Når sommervarmen setter inn kan vi endelig nyte solen sammen med venner enten det er hjemme på terrassen eller lignende sammenkomster i sommersolen. Og uansett hvor man ferdes er det alltid kjekt med noen hjelpemidler som gir mindre bekymringer og flere gleder.

I sommerkampanjen får man en flott kjølebag + 4 flotte skåler som takkegave. I kampanje magasinet finner vi også flere populære produkter man normalt ikke finner i ordinært salg.

Et god eksempel er de flotte sushi formene og de geniale lollitups is pinnene som mange har spurt om. De av dere som har ventet på at disse skulle bli tilgjengelig igjen kan glede seg stort over at begge er tilgjengelig i kampanjeperioden.

Klikk her for å se «Hei – det er sommer!» kampanjen

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening