Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware griper katastrofen


I de siste månedene har deler av USA og Canada vært plaget av tragiske stormer, branner, tornadoer, og oversvømmelser. Flere tusen har blitt hjemløse og mangler selv det mest essensielle for å få endene til å møtes. Tupperware Brands annonserte i dag at de lanserer et hjelpeprogram som skal bistå ofrene for de forskjellige naturkatastrofene.

Administrerende direktør Rick Goings forteller at selv om ingen i Tupperware familien har mistet livet har flere desverre blitt påført store personlige tap i katastrofene. Han forteller videre at alle i Tupperware er stolte over å kunne være med å bistå med gjenoppbygningen, og erkjenner samtidig at selv om de langt i fra kan hjelpe alle håper de at det gjør en forskjell.

LES OGSÅ: Tupperware hjelper Japan

Hjelpeprogrammet består i hovedsak av en donasjon av Tupperware produkter til en verdi av 900.000 dollar, samt BeautiControl produkter til en verdi av 100.000 dollar som gis til organisasjonen Feed The Children. Organisasjonen formidler tonnevis av matvarer og andre nødvendige forsyninger ut til områder som er rammet av flom eller tornadoer.

Tupperware konsulenter vil også kunne få hjelp av et fond som heter «Tupperware Brands Foundation Emergency Fund» og gir dem som er rammet hardest den nødvendige støtten til å gjenoppbygge deres ødelagte hjem. Det er også etablert et program gjennom Amerikanske og Canadiske Røde Kors som oppfordrer til individuell bistand.

Alle vil kunne donere via Tupperware’s «Chain of Caring» katastrofe nettside: www.chainofcaring.com hvor Tupperware vil også matche hver eneste dollar som doneres opp til 50.000 dollar.

Vi kan ikke gjøre annet enn å takke Tupperware Brands for deres støtte og håper mange gir et bidrag til sine brødre og søstre på andre siden av dammen.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening