Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

En kjede av selvtillit


Tupperware Brands jobber aktivt for at kvinner skal styrke sin selvtillitt og solidaritet med hverandre. Kampanjen Chain of Confidence som ble relansert på facebook 25.mai er skapt nettopp for å hedre kvinner som våger å satse og påvirke deres vennskapsbånd over hele verden.

I forbindelse med Tupperware Brands lanseringen var flere store amerikanske kjendiser med på å kaste glans over festen. Den mest prominente var nok den prisbelønte amerikanske artisten Kelly Clarkson som mange her hjemme kanskje husker best fra World idol konkurransen hvor vår kjære Kurt Nilsen vant. Hun bidrar med både underholdning og tanker om hvorfor hun mener kampanjen er så viktig for alle kvinner.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Den første «lenken» i Tupperware Brands kjede av selvtillitt ble først smidd i 1948 av Brownie Wise som arbeidet for at kvinner skulle oppnå økonomisk frihet i en tid før kvinner var ansett som verdige arbeidstakere. Ved å gi dem muligheten til å bli Tupperware konsulenter lærte Wise dem å ta ansvar for deres egen skjebne og dele kunnskap med hverandre. I dag mer enn 60 år senere er denne støtten essensiell både for kvinners suksess og Tupperware Brands misjon.

Bilder av Tupperware Brands Chain of Confidence i 2007 og SMART Girls Chain of Confidence Kilde: Facebook

Omlag 500 gjester deltok på markeringen hvor det i tillegg til intimkonsert også ble solgt spesial designende produkter til støtte for Boys & Girls Clubs of America (BGCA).

Femten ungdommer fra Kips Bay and Glen Cove Boys & Girls Clubs var spesielt invitert og fikk muligheten til å møte Kelly Clarkson personlig. Tupperware Brands donerer også 1 dollar for hver av de første 25000 «likes» på facebook siden til BGCA.

Mer informasjon, filmer og annet materiale finner dere på facebook her www.facebook.com/chainofconfidence.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening