Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 14 til 17, 2011


Når som dagene blir lysere vil Tupperware åpenbart at vi skal få helt dilla på lilla. Om det er utkledning som er i fokus er usikkert, men her er det nå karneval for alle penga og selvfølgelig mange flotte tilbud.

Lilla takkegave til vertinner er 2 stk av de populære Colombus 1,5 liter som er flotte til kaffe og te. Alle våre gjester på demonstrasjoner får også en flott lilla Piknikskål på hele 7 dl med tett lokk.

Vi får også den store glede av å introdusere en av vårens nykommere som er ett helt nytt produkt som heter Easylogic Multiåpner. Åpneren er en universalåpner som skal hjelpe oss i hverdagen når vi strever med å åpne kranglete krukker, glass, flasker og korker. Den er ergonomisk og passer til det meste som er mellom 2,5 – 9 cm i diameter.

I denne perioden selges også noe av Allegra serien som sett i grønt og sort og det er tilbud på bakebolle med målesett. Og la oss nå ikke glemme at man kan sikre seg hele Mini Maxi serien til en spesialpris.

LES OGSÅ: Tupperware Mini-Max

Klikk her for å se «Carnival days» kampanjen

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening