Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware hjelper Japan


Vi har vel alle sett de grusomme bildene fra jordskjelvet og den påfølgende tsunamien som tok med seg alt og alle på sin vei. Mange føler kanskje at det er lite man kan gjøre alene og nettopp derfor er det flott å se at Tupperware Brands Corporation tar ansvar og donerer store summer til ofrene.

Bistandsprosjektet består av 2.6 millioner dollar som først og fremst består i produkter til transport, oppbevaring og servering av mat og drikke eller andre nødvendige ting de overlevende måtte trenge.

Produktene vil bli distribuert av Tupperwares egne konsulenter, deres familier og kunder slik at de overlevende som nå oppholder seg i forskjellige beredskaps sentre skal få den hjelpen de trenger.

Tupperware har ytterligere gitt 400.000 dollar direkte til sine NaturCare konsulenter for å hjelpe dem som har store problemer som følge av katastrofen.

Vi kan jo ikke si annet enn at det er flott at store internasjonale selskaper tar ansvar og håper flere andre gjør det samme.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening