Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware nyheter på iPad


Bedre sent enn aldri sies det, og nå kan vi endelig avduke vår iPad versjon av forumet. Nå kan du lese nyheter og bla i katalogen hvor som helst, når som helst og på så og si hvilken som helst smart telefon. Du kan også lett å skifte mellom full versjon og mobilversjon.

Alle våre eksisterende artikler er kompatible med den nye løsningen, men vi har registrert at filmene blir formatert litt feil på noen modeller. De som ønsker kan selvfølgelig velge å vise filmen i full skjerm.

Vi vil jobbe aktivt og trofast videre slik at vi alle kan dele nyttige og forhåpentligvis gode artikler om vår felles interesse for Tupperware. Så om du velger å bruke, pc, mobil, Apple eller en Android enhet så skal i alle fall alt være tilrettelagt for en Tupperert opplevelse.

Vi kan nevne at vi også har oppdatert publiseringsløsningen slik at dere også kan skrive og redigere artiklene deres rett fra mobilen.

At man trenger hjelp fra Tupperware når som helst og hvor som helst kan jo denne «damen» være et eksempel på ^^

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Ønsker du mer informasjon om denne løsningen, ta kontakt her. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening