Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware vår/sommer katalog


Så var endelig årets største vårtegn nok engang på plass, nemlig det nye Tupperware magasinet vår/sommer 2011. Som alltid er det en del spenning knyttet til produktsortimentet i den kommende sesongen og her finner dere noen utvalgte høydepunkter.

Som alltid tas noen gamle travere ut for å gi rom for nyvinninger.

For å ta det fra en kant så kan vi nevne at Easy serien utvides med nykommeren EasyPasta (side 47) som ikke tidligere har fått plass i magasinet. Dette er geniale produkter for koking av ris og pasta i mikrobølgeovnen.

Les også: Sensasjonen EasyRice.

Neste nyhet er Salad-To-Go (side 6) som er et genialt produkt når du vil ha med salat som niste. Vært å nevne er det at denne kan kombineres med Chrisper som du finner på side 55.

Det er så mangt å nevne, men for å ta noen annet smågodt kan vi nevne den nye silen vi har fått til Pro Baking serien. Med denne kan vi nå sile rett i Pro Baking bollene.

Les også: Tupperware Pro Baking.

Optimum serien på sidene 62-63 er også utvidet med en stor boks på 4,6 liter, som passer til mel og større kvanta ris, kornflakes, kjeks mm. 100% tette bokser.

Katalogen får du ved å kontakte din konsulent, men kan også se den ved å klikke her eller i menyen.

Dette er selvfølgelig ikke alle nyhetene i årets katalog, men en liten smakebit ^^

Ønsker du mer informasjon om noen av disse aktuelle produktene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her. Du kan selvfølgelig også benytte kommentarfeltet under ^^

Bildet er sakset fra Tupperware magasin vår/sommer 2011

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening