Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Facebook kampanje


I slutten av oktober i fjor fikk vi en side på Facebook og synes det er veldig hyggelig at 200 allerede liker denne siden. Nå ønsker vi å sette litt ekstra fokus på Facebook og vil derfor gi bort et gavekort for hvert 100 nye medlem.

Når 300 brukere liker siden gir vi bort et gavekort på 300 kr til en heldig vinner. Vi gjør det samme når 400, 500, 600, og opp til 1000 brukere liker siden. Om eksisterende brukere er flinke med å dele siden med sine venner og kjente så skal vi gjøre en evaluering etter dette og se om vi skal fortsette videre.

Gavekortet kan benyttes på alle produktene i Tupperware katalogen, men må løses inn innen 6 måneder.

Trekningen blir utført ved at vi benytter tjenesten «Random Integer Generator» på nettsiden Random.org til å trekke ut et tilfeldig nummer mellom 1 og det totale antall brukere. Vi kontakter så den heldige vinneren direkte via Facebook.

Vi håper nå at alle som liker Tupperware og synes denne siden er informativ og nyttig deler denne med venner og kjente. Vi skal gjøre det lille ekstra for å premiere dere for innsatsen. Ikke bare i form av gavekort, men også jobbe videre for å gi dere og alle andre som ønsker nyttig informasjon samlet på en plass et godt alternativ.

Lykke til ^^

Ønsker du mer informasjon om denne aktuelle kampanjen ta kontakt her. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

PS: når kampanjen eventuelt blir avsluttet vil denne artikkelen bli oppdatert.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening