Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware drikkeflaske


Tupperware har flere økologiske alternativ som har fokus på vår helse og miljø. Nå kan vi glede oss over at de nye Eco flasken lanseres for salg i kampanjeukene 7 til 8. Drikkeflasken har mange nye muligheter og er også noe mykere i plasten enn de vi hadde før.

Drikkeflasken har også et kjøleelement som hjelper deg å holde drikken kald.

LES OGSÅ: Tupperware sparer miljøet.

Flasken passer i eksisterende drikkeflaskeholdere og rommer 750 ml. Den har et beskyttelseslokk med lenke på som kan festes i sekken eller lignende slik at den ikke mistes så lett. I Eco serien finner vi også en kanne som forløpig ikke er annonsert for salg i Norge, men vi håper jo denne også skal komme snart.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Drikkeflaskene vil dessverre heller ikke være i ordinært salg etter kampanjen men ta kontakt så skal vi gjøre vårt beste ^^

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

4 kommentarer til “Tupperware drikkeflaske”
 1. Anna sier:

  Den nye Eco flasken sies å ha fokus på vår helse og vårt miljø, men det sies ikke noe om at den inneholder polykarbonat / BPA (bisfenol A) – eller om den ikke gjør det. Tupperware har lansert en barneserie fritt for det hormonforstyrrende stoffet, og de sier selv at de alltid har vurdert farene for migrasjon i produkter som inneholder polykarbonat. Barn er alle til de fyller 18 år, og det er ikke bare de tre første årene av ens liv som ikke tåler hormonforstyrrende stoffer. Kan vi da ta for gitt at Tupperware har tatt ansvar og sluttet med polykarbonat / BPA i alle sine produkter? Jeg våger verken å bruke produktene jeg har eller handle mer før jeg får helt trygg informasjon som tilsier at «Tupperwareprodukter inneholder ingen hormonforstyrrende stoffer». Håper jeg kan få svar på dette, ikke minst med tanke på drikkeflaskene som man bruker daglig hele livet (hjemme, barnehage, skole, trening, fritid osv.). Hilsen skeptikeren

  • Hans E. sier:

   Hei,

   Beklager litt sent svar her, men vi har blitt nødt til å søke råd hos Tupperware sentralt for å kunne gi et korrekt svar.

   Dine tanker omkring denne problemstillingen virker absolutt interesant og bør komme tydeligere frem, endten det er bra eller dårlig.

   Først og fremst synes jeg også det virker litt snodig hvis det viser seg at produkter som til eksempel drikkeflaskene inneholder BPA.

   Vi kommer tilbake med et svar så snart vi har mer informasjon.

 2. Christine Sandli sier:

  Denne drikkeflasken er suveren. Dessverre har vi mistet den vi hadde. Er det mulig å få kjøpt noen stk av denne flasken?

Diskuter eller gi din mening