Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Iskrem på 123


Å lage sin egen iskrem er for mange helt utenkelig, men for dem som oppdager hvor lett det faktisk er kan meske seg i de deiligste delikatesser til både hverdags og fest. Nå kan Tupperware hjelper oss til å lage vår egen favoritt iskrem på en enkel og svært rask måte.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Du trenger følgende:

Ingredienser:

  • 300 gram frosne bær (velg etter smak)
  • 2 ¼ dl melis
  • 2 dl kremfløte.

Sett kniven i Quick Chef 3 og tilsett frosne bær. Bland dem slik at bærene knuses og tilsett så melisen. Tilsett så til slutt kremfløte og bland alt godt.

Dette blir ca. 7,5 desiliter ferdig is og bør fryses i former som til eksempel silikonform eller jelloring. Ved bruk av iskuleskje kan du lett servere flotte kuler med is og ha hele bær som pynt.

Lykke til ^^

Ønsker du mer informasjon om denne oppskriften, mer informasjon om de aktuelle produktene som er benyttet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her. Du kan også benytte kommentar feltet under.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening