Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

En pasta elskers drøm


I februar kan alle vertinner glede seg over et etterlengtet produkt som det har vært en del snakk om, nemlig pastakokeren fra Tupperware. EasyPasta er siste skrik i en rekke av flere spesialprodukter beregnet på Mikrobølgeovn og gir deg enda flere muligheter på kjøkkenet.

I vår travle hverdag så er det mange som ønsker muligheten til å tilberede maten raskt og økonomisk. Halvfabrikkert mat er relativt dyrt og gir for mange bekymringer ettersom de ikke helt vet hva maten inneholder.

Løsningen er en Tupperware EasyPasta: hurtig – rask – effektiv – billig – lettvint – sil pasta i samme beholder – egne ingredienser – strømsparende – lite oppvask – pen på bordet – til oppbevaring – til oppvarming – til servering – måleskala for vann – måleskala for pasta – oppskriften sitter på beholderen – trygg selv for barn m. m

Putt oppi ønsket mengde ved å benytte nivå 1 – 6 på beholderen som vises med rette streker. Ha så kaldt vann i EasyPasta og fyll opp til den bølgede linjen for det samme antall porsjoner du valgte først følg samme symbol. Tilsett gjerne salt om du ønsker.

Pasta 1 -3 porsjoner = tid angitt på pakken + 4 – 8 minutter.
Pasta 4 – 6 porsjoner = tid angitt på pakken + 8 – 12 minutter.

Plasser i mikrobølgeovnen, uten lokk på maks 800 watt. Tilsett aldri olje, smør eller annet fett i vannet, da dette vil skade produktet. Det er også viktig å merke seg at at her beregner man koketid fra kalt vann til ferdig pasta, og ikke koketid slik som man normalt beregner med ordinær pasta. Tiden må videre justeres i forhold til pastatype, mikrobølgeovnens effektinnstilling, og ønsket tekstur på pastaen.

Ta pastakokeren forsiktig ut med begge hender i håndtakene og sett lokket på pastakokeren slik at pilen på lokket peker mot avsilingshullene på beholderen slik at vannet kan renne av rett i vasken. Snu så lokket 180 grader med pilen til motsatt side for å holde pastaen varm til servering.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Så noen tips :

 • Vi anbefaler faktisk ikke at du rører i pastaen før den er ferdig kokt.
 • Tilbered aldri pasta uten vann, det kan skade både pastakokeren og mikrobølgeovnen.
 • Fersk pasta trykkes sammen med et redskap slik at du kan finne et vindu med mål som passer, fyll så opp til angitt bølgestrek for vann.
 • Vi anbefaler ikke å koke fersk pasta som i følge pakningen bare skal koke i 3 minutter, fordi den ikke vil få tilfredstillende smak.
 • Vi anbefaler ikke å koke lasagneplater, tagliatellenøster, vermicelli, cannelloni, gnocchi da disse kan by på problemer med konsistens og smak.
 • Pastakokeren er beregnet til maksimum 6 porsjoners merket.
 • Pastakokeren skal aldri være mer enn 30 minutter sammenhengende i mikrobølgeovnen.
 • 800 watt er maks styrke pastakokeren er beregnet til.
 • For å unngå at det dannes flekker i beholderen, anbefales det ikke at det tilsettes safran, karri eller andre fargede krydder i pastaen da disse kan gi misfarging i beholderen.
 • Skyll alltid beholderen i kalt vann etter bruk for å forhindre matlukt eller flekker.
 • Pasta med veldig høyt innhold av stivelse, kan skylles med varmt springvann etter koking.

Når du har prøvd din families pastaporsjon sammen med din mikrobølgeovn finner du fort ut hvor lang tid dine porsjoner tar. I tillegg er det så enkelt at selv barn kan klare dette selv, etter litt instruksjon.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening