Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Cut`n Clean på vei

Som Tupperware entusiast er det alltid hyggelig å ønske nykommere velkommen på det Norske markedet. Nyheten som avdukes denne gangen heter Cut`n Clean og lanseres for salg i uke 5-8.
I kampanjeperioden vil alle som bestiller skjærebrettet også få en MiniMax sil med på kjøpet.

Cut`n Clean skjærebrettet har en sugekopp og flere anti skli knotter på undersiden slik at det er stødig å jobbe med. Den har også en veldig stor renne som til eksempel er fin å ha når man bearbeider kjøtt, frukt og lignende som gir fra seg masse saft.

En annen veldig genial egenskap er at man kan feste en talerken eller MiniMax sil på enden av skjærebrettet. Og i kampanjen som lanseres i uke 5-8 vil du få man altså silen Minimax som passer perfekt med på kjøpet.

Fest skjærebrettet fast på benken og la MiniMax silen henge på skjærebrettet over vasken. Du unngår faktisk utrolig mye søl ved å bruke en slik kombinasjon av skjærebrett med sil og det sparer plass.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Husk å feste knottene under skjærebrettet når det er nytt så du ikke mister dem.

Ønsker du mer informasjon om dette aktuelle produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening