Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 1 til 4, 2011

Tupperware Kampanje
Januar er den måneden på året hvor de fleste nyttårsforsetter skal settes på prøve og er ellers en tid på året hvor de fleste for alvor begynner å lengte etter sol og sommer igjen. Tupperware gir deg selvfølgelig noen lyspunkter som kan varme både til hverdags og fest.

Først ut i det nye året er en vertinnegave som har vært en kjempesuksess og som regnes å være for en av Tupperwares mest populære produkter, nemlig Quick Chef III.

på demonstrasjonen vil du få flere tips til hvordan du skal utnytte dens fulle potensial.

LES OGSÅ: Bli en Quick Chef du også

Ellers kan den nevnes at alle gjester som deltar på en demonstrasjon i kampanjeperioden får en Ecopure2 sportsflaske på 0,5 liter helt gratis.

Klikk her for å se «Hold ditt eget quick party» kampanjen

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjene, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp av produkter eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt.

Faksimile:Tupperware kampanje magasin.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

En kommentar til “Kampanje uke 1 til 4, 2011”
  1. Lillian Aas sier:

    tuppervarene er kjempefine,lette å bruke og nyttige til enhver anledning. Vertinnegaven i inneværende periode er en svart quick chef 3 er et supert strømfritt alternativ når man skal kutte grønnsaker ol til salaten eller knusing av kjeks til ostekaken. For å si det rett ut: ta en titt på katalogen.

Diskuter eller gi din mening