Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperwares nye sponsoravtale


I USA er det mange organisasjoner som retter seg mot unge i en eller annen form og en av de kanskje mest kjente er Boys & Girls Clubs of America. Organisasjonen hjelper veldig mange unge med å utnytte sitt fulle potensial og bli ansvarsfulle borgere. Tupperware Brands utvider nå sin eksisterende sponsoravtale og gir 750,000 dollar i en nasjonal avtale som skal strekke seg over 5 år.

Boys & Girls Clubs of America ble grunnlagt i 1860 i byen Hartford, som er hovedstaden i staten Connecticut. I 1906 ble det under en samling i Boston enighet om å danne en nasjonal organisasjon som fikk navnet Federated Boys’ Clubs. I 1931 ble navnet endret til Boys’ Clubs of America, hvor de så i 1990 nok en gang endret til Boys & Girls Clubs of America som de heter den dag i dag.

Organisasjonen består i dag av mer enn 4 millioner gutter og jenter fordelt på over 4000 avdelinger over hele USA. De er faktisk også representert på steder som Puerto Rico, Virgin Islands, flere amerikanske militær forlegninger verden over og drives av over 50.000 ansatte.

Skuespilleren Denzel Washington har vært organisasjonens talsperson siden 1993 og var selv medlem i klubben som ungdom. Han er langt i fra den eneste kjente personen som ønsker å hjelpe, og vi kan jo til eksempel bare nevne en relativt kjent kar som het George W. Bush som besøkte Northwest Boys & Girls Club i Hartford, Connecticut mens han var president.

Tupperware Brands åpnet tidligere i år den nye Tupperware Brands Branch Boys & Girls Club i byen Kissimmee på hele 25.000 m² til en prislapp på over 3.75 millioner dollar. Prosjektet som skulle erstatte et 30 år eldre og mindre bygg mottok også støtte fra myndighetene i Osceola, Walt Disney World og Edyth Bush Charitable Foundation.

«As a company with a strong commitment to the empowerment of individuals and communities, Tupperware Brands has been a longtime supporter of Boys & Girls Clubs of America,» sier Rick Goings

I midten ser vi administrerende direktør i Tupperware, Rick Goings som deltar på åpningen sammen med hans kone Susan som står til høyre. Faksimile: bgccf.org

I bakgrunnen ser vi det nye senteret og logoen til Tupperware Brands tydelig på veggen. Faksimile: bgccf.org

Osceola Boys & Girls Club som nå da har fått navnet Tupperware Brands Branch Boys & Girls Club gleder seg stort over et supermoderne bygg som blant annet består av tre data rom, danse studio og et kjøkken med alt du kan drømme om. Tina Ashe som er markeds og kommunikasjonsdirektør for Boys & Girls Clubs of Central Florida var ikke beskjeden i sin glede over bistanden og la stor vekt på at de nå endelig kunne hjelpe dobbelt så mange barn som før.

I den senere tid kan vi altså glede oss over at Tupperware Brands utvider sin støtte og blir en nasjonal sponsor i en 5 års avtale for å styrke «Youth of the Year» programmet. Stiftelsen «The Reader’s Digest Foundation» har i 63 år vært hovedsponsor med hjelp fra Tupperware i inneværende år. Det er utrolig stort at Tupperware nå i 2011 tar steget opp og blir hovedsponsor for programmet.

Vinnene av «Youth of the Year» programmet får en støtte på hele 22.000 dollar til videre skolegang.

“Tupperware’s misjon har alltid vært å opplyse, utdanne og styrke de unges fremtid” sier Rick Goings i et intervju tidligere i år.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening