Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Giveaways på kake-bloggen

En ting som mest av alt beskriver en Tupperware bruker er et ønske om å skape en spesiell opplevelse i forbindelse med tilberedning og servering av mat. Tupperware er på grunn av dette faktum verdenskjent for sitt utvalg av produkter som også retter seg spesielt til kaker og bagst.

Et godt eksempel på dette er Hege som drifter Norges beste kakedesign blogg.

Hege’s blogg heter kakedesign.no hvor du finner mange eksempler på de fantastiske kakene hun lager. Dersom du ønsker å lære noen av teknikkene selv kan du også melde deg på noen av hennes kurs.

Vi her på tw forumet var så heldige å bli kjent med Hege og syntes at hennes kreasjoner var så fantastiske at vi bare måtte sponse henne med en del produkter. Hun fikk så noe hun kunne benytte når hun bakte selv og så fikk hun også noe hun kunne gi vekk til sine besøkende.

Giveaways på Kakedesign.no

I disse dager gir hun da vekk noen produkter som kan være verdt å sikre seg. Så dersom du har lyst på et sett med noen praktiske redskaper bør du legge turen innom bloggen hennes.
.
Settet som gis vekk består av følgende produkter:

  • En liten slikkepott.
  • En deigskrape/slikkepott/kakespade.
  • En liten sil til siling av f. eks hermetikk.
    Les mer om silen her
  • En liten mel/sukker skuffe.
  • En røreskje til både deig, saus m.m.

For å delta poster du rett og slett en kommentar i kommentarfeltet på Heges kakeblogg. Flere detaljer finner du på Heges side, men husk å delta før 31 oktober.

Lykke til :)

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening