Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Suksess som transvestitt

Det er ikke så ofte vi skriver om amerikanske suksess konsulenter, men det er en meget spesiell konsulent som kaller seg for Dee W. Ieye som virkelig gjør underverker med sin noe spesielle parties. Hun er faktisk på fjerde året ranket som den mest suksessrike konsulenten i Nord Amerika og fikk nylig en kabriolet i gave for innsatsen.

Dee W. Ieye er et alter ego av skuespilleren Kevin Farrell som i årevis har jobbet med forskjellige bi roller i serier som til eksempel Frasier, Friends og My Name is Earl. Karakteren Dee ble skapt i forbindelse med «2004 Aid for AIDS Best In Drag Show» og ble i etterkant av en annen transe-konsulent til å bruke karakteren i forbindelse med Tupperware parties.

Kort tid etter var jeg i gang og har holdt på non stopp siden, sier en svært så fornøyd Farrrell

Kevin Farrell

Kilde: kevinlfarrell.com

Dee er langt i fra den eneste transe som selger Tupperware, men ble svært raskt en lokal stjerne.

Han er alles favoritt transvestitt sier en lattermild Barbara Venezia som er styremedlem i organisasjonen «AIDS Services Foundation Orange County» hvor Dee med sin opptreden fikk mye av æren for over 400.000 dollar som ble samlet inn. Han tror jo ikke at han er en kvinne, han er ikke bitchy han er bare morsom ler hun.

Karakteren Dee er litt som Dolly Parton, røde flanellskjorter, klar Tennessee aksent, lever i en trailer og er nok ikke den skarpeste kniven i skuffen.

På en turne i hennes hjemby sist måned skapte hun store overskrifter og flere hundre fans møtte opp og handlet Tupperware produkter for over 140.000 kr.

Noen kommer selvsagt kun for showet sin del og ikke produktene, men det er helt greit det også forteller Farrell.

Tupperware gav Farrell nylig en helt ny Pontiac G-6 Kabriolet i bonus for hans utrolige salgsresultater.

Hvor mye Farrell faktisk genererer av inntekter til Tupperware totalt sett ønsker ikke pressetalskvinne Elinor Steel å fortelle, men røper at det er et seks sifferet beløp. Kevin har gjort en fantastisk jobb sier hun og bekrefter at han er ranket som nummer en.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening