Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 35 til 39, 2010

Tupperware Kampanje
Når høsten står for dør og dagene sakte men sikkert blir kortere er det på høy tid å legge mer fokus i hjemmet. Og hva er vel viktigere enn at maten som blir tilberedt hjemme blir tilberedt slik at man bevarer vitaminer og proteiner. Tupperware har derfor som månedens fokus et tilbud på nyheten Micro Gourmet sammen med oppskrifthefte og 8 TupperChef Ramekiner.

Om du ikke visste det fra før så er altså «Ramekin» en liten skål som brukes for å lage små porsjoner til desserter, eller bare tilbehør til hovedretter. Og sammen med Micro Gourmet damper vi enkelt frem lekre desserter og kretivt tilbehør til middag.

Prøv selv og bli innspiret til å overraske familien med kreativ, sunn og smakfull mat.

En ting som må nevnes er at vi i uke 37 har en «No place like home extra» kampanje som er som er helt fantastisk. Da gir vi en UltraPro 5,7 liter til en verdi av 1499 kr til alle vertinner hvor salget på demoen er over 4500 kr. I tillegg til dette vil vertinnen også få en termokanne som vises på nivå 3 i denne brosjyren.

NB: Husk at alle som kjøper UltraPro i ukene 35 til 39 vil få et flott oppskriftshefte helt gratis.

Klikk her for å se «No place like home» kampanjen.

Klikk her for å se «No place like home extra» kampanje som kun gjelder i uke 37.

Ønsker du mer informasjon om denne kampanjen bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon ta kontakt.

Faksimile:Tupperware kampanje magasin.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening